Jobba på Cafiket i Sommar

Cafiket-Ät Gott, Skratta Mycket, Lev Länge är ett café företag med fokus på naturligt goda produkter i underbar miljö. Vi bakar själva och kryddar med kärlek.

 

Nu söker vi friska, härliga och ärliga tjejer och killar som är engagerade och entusiastiska att ge våra gäster exceptionell service med goda produkter och en härlig upplevelse för sommaren 2019.

Om du är serviceinriktad, tycker om och är bra på att baka, gillar att jobba med högt tempo och varierande arbetsuppgifter kommer du att trivas på Cafiket. Goda kunskaper i engelska och tyska är en fördel då våra besökare ofta är turister. Körkort & tillgång till bil samt erfarenhet av café /restaurang eller bageri/kallskänk arbete är en merit men inget måste.

 

Vi på Cafiket -Ät Gott, Skratta Mycket, Lev Länge strävar efter att skapa en härlig café /matupplevelse och arbetsmiljö genom att behandla våra gäster och arbetskamrater med värme och respekt. Vi tror att om man äter gott och skrattar mycket, ja då lever man ett lyckligt liv länge...

 

Skicka in din ansökan med ett personligt brev där du berättar varför du vill jobba hos oss, ditt CV och ett kort på dig. Vi tar endast emot ansökningar via epost: cafiket@gmail.com